Change Location × Antwerp, Belgium

  Recent Locations

   Andrea Bocelli in Antwerp


   • Andrea Bocelli Photo #1
   • Andrea Bocelli Photo #2
   • Andrea Bocelli Photo #3
   • Andrea Bocelli Photo #4
   • Andrea Bocelli Photo #5
   • Andrea Bocelli Photo #6
   1 of 6
   January 23, 2021

    

   Schijnpoortweg 113
   Antwerp, Antwerpen

   Performers:
   EVENT DETAILS
   Andrea Bocelli

   Het concert van Andrea Bocelli in Sportpaleis Antwerpen wordt verplaatst naar zaterdag 5 maart 2022

   Door de coronacrisis en de maatregelen die in het kader daarvan zijn genomen, zijn de artiest en de organisator genoodzaakt om het concert van Andrea Bocelli, initieel voorzien op 21 maart 2020 en uitgesteld naar 9 juni 2020 en vervolgens naar 23 januari 2021, te verplaatsen. Het concert zal nu plaatsvinden op zaterdag 5 maart 2022.

   “De gezondheid en veiligheid van het publiek blijft te allen tijde mijn prioriteit. Ik wil dat deze concerten een onvergetelijke ervaring worden en om dit te doen, is het belangrijk voor mij dat het publiek zich volkomen veilig voelt om de show bij te wonen. Ik wens iedereen te bedanken voor uw geduld en begrip in deze moeilijke tijden.” – Andrea Bocelli

   Ticketkopers worden hierover persoonlijk via mail gecontacteerd.

   De gezondheid en veiligheid van artiesten, fans en medewerkers is onze grootste prioriteit. De richtlijnen van overheden volgen. Verantwoordelijkheid nemen. Het virus een halt toeroepen. Daar draait het om. Dank voor jullie begrip. Take care, stay safe.

   Update 29.10.20200

   ——

   Special guest: Hélène SégaraDe Italiaanse wereldster komt terug naar het Sportpaleis in 2020

   Tijdens dit concert in het Sportpaleis brengt de tenor zijn allergrootste successen naast beroemde en geliefde aria’s van de operawereld. Al deze grandeur wordt begeleid door een 70-koppig symfonisch orkest en 60-koppig koor, wat goed is voor meer dan 130 artiesten op het podium.

   Met zijn mix van klassieke en populaire muziek spreekt Bocelli miljoenen mensen aan. Hij heeft samengewerkt met enkele van de grootste popsterren ter wereld, zoals Céline Dion, Tony Bennett, Ed Sheeran, Ariana Grande, Jennifer Lopez, Nicole Scherzinger en vele anderen. Hij veroverde ook de harten van Britse voetbalfans met een optreden voor het Premier League-winnende Leicester City van Claudio Ranieri in het King Power Stadium in 2016. Bocelli blijft wereldwijd toeren met grote optredens in de VS, Duitsland, Italië, Spanje, Brazilië, Canada, Ierland en het Verenigd Koninkrijk, waar fans van zijn nieuwe muziek kunnen genieten.

   Categories: Performing Arts

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.