NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Antwerp, Belgium

  Recent Locations

   Rob de Nijs Voor het Laatst in Antwerp


   • Rob de Nijs Voor het Laatst Photo #1
   1 of 1
   January 16, 2021

    

   Schijnpoortweg 113
   Antwerp, Antwerpen

   Performers:
   EVENT DETAILS
   Rob de Nijs Voor het Laatst

   Het concert van Rob De Nijs in Sportpaleis Antwerpen wordt verplaatst naar zondag 21 november 2021

   Ticketkopers worden hiervan persoonlijk op de hoogte gebracht via mail.

   Door de coronacrisis en de maatregelen die in het kader daarvan zijn genomen, ziet de organisator zich genoodzaakt om het concert van Rob De Nijs initieel voorzien op 16 januari 2021 te verplaatsen. Het concert zal nu plaatsvinden op zondag 21 november 2021.

   Update 08.12.2020

   Het is een traditie dat Rob de Nijs bij het begin van het nieuwe jaar nog even zijn verjaardag (26 december) viert. In 2021 wordt dat heel bijzonder, want zaterdag 16 januari 2021 staat Rob met ‘Voor het Laatst’ voor het eerst in zijn carrière in het Sportpaleis.

   In zijn meer dan 60-jarige carrière was hij met zijn band te gast in prachtige theaters en concertzalen. Hij speelde in alle uithoeken van Nederland en Vlaanderen, behalve in het Sportpaleis. In 2021 jaar komt daar dus verandering in.

   Rob is dan 78 en maakt van de gelegenheid gebruik om met het concert ‘Voor het Laatst’ dankbaar afscheid te nemen van zijn trouwe fans en het publiek dat hem jarenlang omarmd heeft. “Zij hebben ervoor gezorgd dat ik al die jaren muziek kon maken en op het podium mocht staan. Samen met mijn band trek ik nog één keer alle registers open en sluiten we hiermee in Vlaanderen mijn carrière groots af”, zegt Rob enthousiast.

   Robs manager, muzikant en vriend Frank Jansen: “We hebben al een paar keer opgetreden in een uitverkochte Lotto Arena en toen we daar te gast waren, zei Rob wel eens lachend en gekscherend: ‘Frank, als het moet kunnen we ook in de grotere zaal hiernaast spelen’. Dus ik wist dat het in zijn binnenste toch een droom was die hij wilde realiseren.”

   Rob zit, zoals bekend, in het beginstadium van Parkinson, maar zijn behandelende geneesheer gaf groen licht, waardoor Rob met ‘Voor het Laatst’ nog één keer groots zal schitteren. Voor alle fans en iedereen in Vlaanderen die houdt van Rob de Nijs en zijn prachtige oeuvre, wordt dit een afspraak met de muziekgeschiedenis. Het is zoals hij het zelf omschrijft: “We gaan eruit met een knaller!”

   Kaarten kosten 49, 59 en 69 euro.
   Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Rob de Nijs Voor het Laatst. Book your stay now!